0
0
0

Пральна машина KERNAU KFWM 6422103

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Kernau
  • Код товару: 6857-04
  • Артикул: g-1104508994
  • Наявність: Не в наявності
  • Доставка: Самовивозу немає
7 500.0 грн.

Пральна машина Kernau KFWM 6422103 - це продукт енергетичного класу рівня A ++. Пристрій оснащений електронними перемикачами і двигуном зі швидкістю віджиму - 1000 об / хв, а ємність барабана - 44 л. Беручи до уваги безпеку користувачів, пральна машина має численні функції безпеки, такі як система захисту від протікання, захист від дітей і регульовані ніжки. Додаткові функції не тільки підвищують привабливість продукту, але й надзвичайно корисні під час прання. Однією з них є система Eco Logic, яка автоматично споживає менше енергії, коли пральна машина завантажена частково. Крім того, значно скорочується витрата води і час миття. Дана пральна машина це функціональний, високоестетичний прилад відмінної якості.

Відкладений старт

Ця функція дозволяє запрограмувати пристрій так, щоб воно запускалося в найбільш підходящий для вас момент. Це, наприклад, дозволяє вам скористатися більш вигідним тарифом на електроенергію.

Система ECO LOGIC

При частковому завантаженні пральної машини споживання енергії автоматично знижується, а економія може досягати 50%. Крім того, значно скорочується споживання води і час прання.

Батьківське блокування

Запобігає включення і виключення пристрою маленькими дітьми. Функція відключає панель управління і запобігає випадкове зміна налаштувань і програм.

Контроль піни

Функція, що запобігає утворення занадто великої кількості піни. Пральна машина розпізнає надмірне утворення піни під час автоматичного прання і ополіскує зайва кількість миючого засобу. Це економить воду і дає кращі результати при пранні і полосканні.

15 програм прання

Це 15 програмованих налаштувань для прання одягу, які рекомендовані для конкретних тканин або інтенсивності забруднення. Великий вибір програм дозволяє легко вибрати необхідну, в залежності від Ваших потреб.

Регульовані ніжки

Регульовані ніжки в пральних і сушильних машинах Kernau дозволяють правильно вирівнювати машину.

Теги: Пральні машини, Kernau

Характеристики
Додаткові
Висота, мм 845
Гарантія, міс 24
Глибина, мм 416
Програми Додаткове полоскання, Програма швикого прання, Программа ручного прання, Програма "Синтетика", Програма прання дитячих речей, Програма прання сорочок, Програма "Хлопок", Програма "Шерсть", Прання спортивного одягу, Економічна програма
Ширина, мм 597
Основні
Клас енергоспоживання A++
Колір Білий
Максимальна вага білизни для прання, кг 6
Максимальна швидкість віджиму об/хв 1000
Особливості Дисплей|Защита от детей|Защита от протечек|Контроль баланса|Контроль пенообразования
Програм прання 15
Рівень шуму, дБ 58
Тип завантаження Фронтальне
Управління Електромеханічне
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

100% гарантія на всі товари в магазині

Цілодобова підтримка клієнтів

У разі браку можливе повернення

Доставляємо за день по всій країні