0
0
0

Пральна машина KERNAU KFWD 8656144

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Kernau
  • Код товару: 6938-04
  • Артикул: g-1104509423
  • Наявність: Не в наявності
  • Доставка: Самовивозу немає
15 399.0 грн.

Прально-сушильна машина KERNAU KFWD 8656144 - це пристрій, який оснащено функціями для досконалої прання, так і для якісного сушіння. Щоб забезпечити максимальну надійність і довгий термін експлуатації, пристрій оснащений системою виявлення помилок. Індикатор, прання, точно підкаже, як довго триватиме ваша прання і скільки часу ще залишилося. Щоб Ви точно могли розрахувати час для інших справ. Корпус типу бумеранг мінімізує вібрації під час роботи пристрою, завдяки чому прання відбувається значно тихіше. Для прання в барабан можна вмістити до 8 кг одягу, а для сушіння - 6 кг. У пристрої наочно 15 функціональних програм, які допоможуть користувачеві безпроблемно доглядати за різними видами тканин в гардеробі. Тут є спеціальні програми для прання бавовни, вовни, ковдр, ніжних тканин, а ще просто необхідну 15-хвилинну програму для швидкого прання. Крім цього, унікальність пристрою полягає в автоматичному включенні програми сушіння речей, погодьтеся, - це особливо зручно.

Перлова структура барабана

Унікальна структура барабана пральної машини з формою перлів, забезпечує ніжну прання одягу . Завдяки такій конструкції барабана, одяг при пранні не пошкоджується. Структура перлів в барабані була розроблений для поліпшення прання і віджиму і зменшення зносу одягу.

Корпус BOOMETANG

Нова конструкція бічної кришки пральної машини в формі бумеранга впливає на підвищення жорсткості корпусу. Прекрасно пригнічує вібрації під час віджиму. Це гарантує стабільну і безшумну роботу пристрою.

Сістума ECO LOGIC

В разі часткового завантаження пральної машини, споживання енергії зменшується автоматично, а економія може досягати 50%. Крім того, значно скорочується витрата води і час миття.

Батьківське блокування

Ця функція захищає від увімкнути або вимкнути пристрій маленькими дітьми. Функція, шляхом деактивації панелі управління, запобігає випадковим змінам налаштувань і програм.

Контроль піни

Функція, яка запобігає утворенню занадто великої кількості піни. Пральна машина розпізнає надмірна кількість піни при автоматичної прання і вимиває зайва кількість миючого засобу. Це дозволяє заощадити воду і отримати кращі результати миття та полоскання.

Світлодіодний дисплей

Світлодіодний дисплей, встановлений в пральній машині, показує встановлену програму і час, необхідний для її виконання. Кожна зміна програми прання, температури або віджиму відображається на екрані.

15 програм прання

Це 15 програмованих налаштувань для прання одягу, які рекомендовані для конкретних тканин або інтенсивності забруднення. Великий вибір програм дозволяє легко вибрати необхідну, в залежності від Ваших потреб.

Заменімиє підшипники

Підшипники барабана - це елемент, який найчастіше пошкоджується після багатьох років використання пристрою. Бренд Kernau дозволяє замінювати цей елемент.

Індикатор очищення фільтра

Вам більше не потрібно пам'ятати про своєчасне очищення фільтра. Спеціальний індикатор, який розташований на панелі управління підкаже, коли його потрібно спорожнити.

Теги: Пральні машини, Kernau

Характеристики
Додаткові
Вид сушки Конденсійна
Гарантія, міс 24
Кількість програм сушки 15
Основні
Дисплей Так
Захист від дітей Так
Колір Білий
Максимальне завантаження білизни для сушки, кг 8
Особливості Індикатор заповнення бака конденсату,Звуковий сигнал,Програма для сушки бавовни,Програма для сушки синтетики,Сушка делікатних речей,Сушка по часу,Швидка сушка
Рівень шуму, дБ 64
Тип завантаження Фронтальне
Управління Електронне
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

100% гарантія на всі товари в магазині

Цілодобова підтримка клієнтів

У разі браку можливе повернення

Доставляємо за день по всій країні